Memperkenalkan AkademiBMW!!

Edisi TAKAFUL (PERLINDUNGAN)

Di dalam AkademiBMW ini terdapat 36 video yang memperincikan bagaimana untuk mengubah kewangan. Kami akan tontonkan 6 video yang tersangat penting berkaitan perlindungan.

Klik butang ” Tonton Sekarang !” di bawah ini

AkademiBMW adalah rangkuman modul mengurus kewangan yang dimulai dengan pembentukan mindset kewangan yang betul dan kemudian diikuti dengan profil kewangan dari mula mendapat gaji, mengumpul harta, menguruskan hutang, membuat simpanan, melanggan takaful, merancang persaraan, membayar zakat sehinggalah kepada pengurusan wasiat dan pusaka.

Ia dibangunkan sejak lebih 10 tahun dan dipersembahkan kepada ribuan peserta melalui siri-siri ceramah, program, bengkel dan Seminar Bijak Merancang Wang #SeminarBMW di seluruh negara, ia turut digunakan oleh para konsultan kewangan di INFAQ Consultancy untuk membantu pelanggan.

Ini merupakan kali-2 dipersembahkan dalam bentuk rakaman video, yang telah dikemaskini dari segi kualiti visual dan juga konten.

Isi kandungan Video

6 Video ini kami berikan tontonan untuk anda lebih memahami tentang perlindungan takaful.

DISCLAIMER: Tulisan dan video dalam AkademiBMW ini bukanlah khidmat nasihat kewangan. Pelanggan digalakkan dan dinasihatkan mendapatkan khidmat nasihat daripada perunding kewangan bertauliah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara khusus yang bersesuaian dengan kedudukan kewangan pembaca.

Pihak penulis dan penerbit sedaya upaya memastikan maklumat di dalam video dan ebook ini bertepatan ketika ia ditulis, dirakam dan diterbitkan. Penulis dan penerbit tidak boleh dianggap memberi perkhidmatan nasihat kewangan kepada pelanggan. Pelanggan digalakkan mendapat khidmat nasihat daripada pakar yang berkelayakan dan kami tidak bertanggungjawab atas sebarang kerugian yang timbul akibat penggunaan e-learning ini secara langsung atau tidak langsung.

© AkademiBMW.my 2023. All Rights Reserved.