AkademiBMW - Daftar sekarang

Buku Terbaharu!

FINANCIAL INDEPENDENCE RETIRE EARLY

300+++ halaman penuh warna

Tentang AkademiBMW.my

AkademiBMW.my diasaskan oleh AfyanMat Rawi. Beliau merupakan seorang perunding bertauliah IFP, oleh Institut Perbankan dan Kewangan Islam Malaysia (IBFIM – Islamic Banking and Financial Institute Malaysia) di bawah Bank Negara Malaysia.

Beliau sekarang adalah trainer dan perunding kanan di INFAQ Consultancy Sdn Bhd, yang beroperasi di Lembah Klang.

Beliau berpengalaman dalam bidang perkhidmatan kewangan di Malaysia semenjak tahun 2003, sebaik sahaja graduat daripada Kuliyyah Undang-undang Ahmad Ibrahim, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM).

Beliau selalu menerima jemputan untuk memberi perkongsian ilmu dalam bentu ceramah, bengkel atau seminar tentang perancangan kewangan.

Tulisan-tulisan beliau juga selalu tersiar di MajalahNiaga.com, Harian Metro, Majalah Solusi, Majalah Labur, Prospek Hartanah Malaysia, The Vocket dan lain-lain.

Malah beliau juga pernah tampil beberapa kali secara langsung dalam rancangan “Magnet Diri”, dan “Assalamualaikum”, “Maqasid Syariah” di TV Al-Hijrah, “Wanita Hari Ini”, “Syariah Meja Bulat” “Borak Kopitiam” di TV3, Bernama Radio dan
Kool FM TV

Buku

Buku Terlaris! Cetakan kali ke-5

BUKU BIJAK MERANCANG WANG

Edisi kemaskini : BukuBMW tersenarai dalam MPH Weekly BestSellers !

Review dari pembaca

Klik butang di bawah untuk melihat dengan lebih banyak lagi review-review pembaca berkenaan penulis dan buku-buku beliau